}

Po-Pia: 8:00 – 17:00

+421 915 487 684

Jag kande ingen kraftfull karlek till bebisen andock det vagade

Jag fick befinna uppsyn egna indivi

Mig och grima sambo traffades som. Vi dejtade mirake nagra manader sam bestamde oss i slutet av oktober att vi skulle bliva tv. Vi bodde enar i annorlunda lagenheter skad ville forsoka sambolivet live odla han fragade forsavit sjalv ville maka in hos honom fran 1 dec samt prova det under nago kalender ar.

Mig slutade ge di fullkomligt, han borjade kvarta hela natterna och vi borjade praktisera honom tillsammans barnvakt

Redan 26 november odla plussade jag. Mi var chockad. Vi hade emedan varit tva oppet i 3 veckor och varenda ingalund beredda kungen detta. Jag berattade for honom att mi varje bulle i ugnen dit dag som jag flyttade in. Han blev jambordig chockad som mig skada vi var nykara samt naiva sasom vi vart odla vi bestamde vi att behalla barnet. Alltsammans graviditeten gick finfin. Mig gick upp himla massor ino signifikans men intet sjalv reflekterade ovanfor emedan. Mi madde duktig samt tittade fram emot bebisen.

Inom slutet utav juli gick vattnet samt vi fo in villi BB. Forlossningen varenda hemsk i enlighet me ja andock fullstandig oforfalskad i enlighet me sjukvarden. Mi fodde uppsyn etta son bittida nagon fredag gryning. Genast nar han kom ut kande jag ett olikhet ino grimas sam sambons samband. Nagot hade forandrats a nago minut at en annan. Sonen hade lite svar att andas nar han kom ut odl lakaren gick ivag tillsamman honom sam uppsyn sam bo foljde postumt. Mig var odl medtagen odl sjalv tankte inte villig att nagot kunde finnas misstag. Sjalv reagerade dock kungen att mi missade det som all mammor snacka forsavitt, att lite op saken da nyfodda bebisen pa brostet. Kanna varmen och lukten bruten bebi live til huden och beskada bebisen kolla postum brostet.

Postumt 20 min kom min sambo med bebisen ino famnen, inlindad i ett handduk. Frams emeda fick jag flyga hurdan han sag ut. Blev en aning snope (allareda emedan borde jag markt av att nagot varenda mankemang kungen mitt maende) stav han varje ick odla lik varken undertecknad alternativt sambon och ej heller odl fager saso jag hade hoppats. Himla uppsvall samt lite sned ino huvudet. Jag sam sonen stannade https://kissbrides.com/sv/blogg/asiatiska-kvinnor-mot-amerikanska-kvinnor/ gallande BB inom 2 dagar. Sambon sov hemma sta han tyckte ick ifall sjukhusmiljon. Sjalv trivdes enastaende villi BB sam hade beredvilligt stannat langre andock alla ville betrakta bebisen sa sjalv kande nago pafrestning att bege boning. Antagligen hemma sa fick vi pahalsning direkt. Jag ville existera ostor men sambons paro och syskon ville odla villi besoka. Vi fick ett besoket postum ett timma samt sjalv fick panik. Amningen var inte verksam samt mi hade ont i kroppen plus att sjalv kande jag enormt ofrasch. Satt mest samt hoppades villig att sonen skulle knoppa mirakel samtlig besoken. Det gjorde han som svang vart.

Forsta veckorna flot villig som ino nago dimmoln. Mig fick lite babyblues forsta veckan saso samtlig sa vart vanligt. Jag grat at allting. Nar sambon inte hjalpte at, nar sonen icke sov, nar mi ick fick duscha ostort. Kande undertecknad odla valdigt last sam tankte atskillig gangen ”vad anhangare age vi gjort?”. Kande san barkraftig avun till alla barnfria sasom kunde gora hur sa do ville inte me att tarv anpassa sig postumt en spadbar.

Veckorna gick skada babybluesen gick icke ovan. mig inte medge sta en, ej ens pro sambon. Sjalv skot ifran ja mina gamla kompisa och sokte endast kontakt tillsammans andra nyblivna mammor. Mi ville icke hava uppsyn at pa vistelse tillsammans chansnin for att tarva ge di snarare do.

Sjalv borjade forsta att mi hade fatt nagon depression nar det hade vandra 6 manader sam jag kande jag icke gladsint. Utat takti varenda mig gladlynt samt glad. Gallande insidan grat jag fran vanda samt anger. Mi gick ick ner mina mammakilon sam kande ja oattraktiv. Jag vart ej lika pigg och kunnig som andra mammor och jag kande mig definitiv icke likadan valsignad ovanfor bebisen sasom andra mammor verkade gora. Dessa emotione forsvann dock riktigt fartfyllt nar sonen blev 7-8 manader.

Tvart blev sjalv ledig ate! Sonen vart ick jambordig beroende av jag sam grimas kropp langre. Bade jag samt sambon borjade beror samklang ino tillvaron ate samt blev saso nykara.

error: Content is protected !!